+25 års erfaring

sports-and-competition (1)

​Konkurrencedygtige priser​

interest

Gratis uforpligtende tilbud ​

deal (3)

Renovering af badeværelse helt efter dine ønsker

​Drømmer du om en renovering af badeværelse i din bolig nær Nørre Nebel, Henne Strand, Bjerregaard eller Varde? Så gælder det om at finde de helt rigtige til at klare arbejdet for dig. Hos Nr. Nebel Murerforretning v/Claus Clausen har vi stor erfaring med badeværelsesrenovering og etablering af et helt nyt badeværelse, og vi kan hjælpe alle kunder i en radius af 20 kilometer fra Nørre Nebel.

Totalentreprise ved renovering af badeværelse hos os

Når du skal have foretaget en renovering eller ombygning af badeværelse, så kan vi tilbyde dig at foretage renoveringen som en totalentreprise. Det betyder, at vi sørger for, at alt bliver lavet - helt fra gulv til loft.

Dette kan lade sig gøre takket være vores dygtige og professionelle samarbejdspartnere, som hjælper os med de forskellige opgaver, vi ikke selv kan varetage.

Vi giver dig fuld kundetilfredshed

Vores mål er, at du skal være hundrede procent tilfreds, når vi har foretaget en renovering af badeværelse for dig. Dette forsøger vi at opnå ved hjælp af en høj arbejdsmoral og ved at sørge for, at der altid bliver ryddet pænt og ordentligt op, når vi har udført vores arbejde.

Vi medlem af Byg Garanti, hvilket er din garanti for, at arbejdet bliver udført professionelt ved din renovering af bad.

Hvad koster renovering af badeværelse?

​​Vi tilbyder en attraktiv pris på renovering af bad og toilet, men den endelige pris på renovering af badeværelse afhænger blandt andet af følgende: ​

  1. Hvor stort badeværelset er
  2. Om badeværelset skal udvides
  3. Om der skal flytte vandinstallationer eller etableres helt nye
  4. Hvilke ønsker du har til materialevalg
  5. Om der skal bygges specialløsninger.

Kontakt os for priser på din renovering af badeværelse​

Tøv ikke med at kontakte os, vi har mange tilfredse kunder fra bl.a. Varde, Nørre Nebel og Henne Strand. Vil du vide mere om, hvad vi kan tilbyde dig i forbindelse med renovering af badeværelse, eller ønsker du et uforpligtende tilbud, så kontakt os på telefon 21 29 33 83 eller skriv til e-mail info@nnmf.dk. Så vender vi tilbage hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Nr. Nebel Murerforretning

Vadgårdsvej 8

6830 Nørre Nebel

Adresseinfo

Tlf.: 21 29 33 83

E-mail: info@nnmf.dk

garanti