+25 års erfaring

sports-and-competition (1)

​Konkurrencedygtige priser​

interest

Gratis uforpligtende tilbud ​

deal (3)

Totalentreprise udføres professionelt

Leder du efter lokalentreprise i nærheden af Nørre Nebel, Bjerregaard eller Henne Strand? Nr. Nebel Murerforretning v/Claus Clausen kan tilbyde en hoved- og totalentreprise, der altid lever 100 procent op til dine ønsker.

Med os som samarbejdspartner bliver det, der kan virke som en uoverskuelig byggeproces, helt enkelt og overkommeligt. Vi udfører hoved- og totalentreprise efter alle kunstens regler. Med vores mangeårige erfaring inden for branchen er du sikret en samarbejdspartner, der er i stand til at løse enhver tænkelig udfordring. 

​​Vi er din samarbejdspartner hele vejen

Fra den første skitsetegning til den sidste slutrengøring er vi din samarbejdspartner. De opgaver, vi ikke selv kan løse, klarer vores faste samarbejdspartnere. Det sikrer, at prisen er i bund og kvaliteten i top, når du vælger totalentreprise hos os.

Vi ved, at vejen frem mod et godt resultat går gennem god kommunikation og grundig planlægning. Derfor lægger vi vægt på tæt dialog og kundeinddragelse fra start til slut, når vi udfører totalentreprise for vores kunder.

Har du brug for totalentreprise i lokalområdet?

Hør mere om hvad vi kan tilbyde dig, og få et godt og uforpligtende tilbud på din opgave​​. Kontakt os på telefon 21 29 33 83 eller send en e-mail til info@nnmf.dk​. Vi glæder os til at høre om dine planer.

Skal vi ringe dig op?

Udfyld nedenstående formular og vi vil kontakte dig indenfor 24 timer.​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Firmainfo

Nr. Nebel Murerforretning

Vadgårdsvej 8

6830 Nørre Nebel

Adresseinfo

Tlf.: 21 29 33 83

E-mail: info@nnmf.dk

garanti